ru

Клієнти Техноторг відвідали завод DIECI в Італії

Прикінці липня група аграріїв – клієнтів компанії «Техноторг» побувала на заводі з виробництва телескопічних навантажувачів DIECI в провінції Емілія-Романья, Італія.

.

Група компаній «Техноторг» стала офіційним дистриб'ютором техніки DIECI&strong> в Україні в березні цього року. За відносно недовгий період співпраці навантажувачі DIECI вже завоювали довіру вітчизняних фермерів: вони успішно працюють у господарствах Чернігівської, Миколаївської та Одеської областей.

Щоб ближче познайомити аграріїв із брендом DIECI було організовано екскурсію на виробництво. Це підприємство було засновано 1962 року, як завод із виробництва бетонозмішувачів, а з 1983 року - стало одним із перших у Європі з розробки та виробництва телескопічних навантажувачів. Відтоді завод постійно оновлюється, розширює модельний ряд своєї продукції та намагається впроваджувати нові технології, щоб завжди відповідати вимогам сучасності.

Екскурсія заводом розпочалася з презентації, опісля гостям показали де і як створюються навантажувачі DIECI: вони побачили процеси порізки металу, механічної обробки, фарбування, роботизованого зварювання. Опісля познайомилися з родзинкою сервісного департаменту заводу - повністю автоматизованим складом запасних частин, який працює без участі людей.

На заводі DIECI обладнано спеціальний полігон для випробувань техніки. На цьому полігоні клієнти "Техноторгу» змогли особисто протестувати 4 навантажувачі з різних модельних рядів компанії. Після такого тест-драйву сумнівів у якості DIECI ні в кого не залишилося.

На завершення екскурсії очільник DIECI вручив кожному гостю універсальний ключ від навантажувача, як символ того, що тепер цей навантажувач обов'язково з'явитися в аграрія в господарстві.

.

Крім офіційної частини візиту в Італію, клієнти групи компаній «Техноторг» відвідали музей FERRARI в місті Маранелло, а також проїхали з екскурсією італійським регіоном Емілія-Романья.

klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-1
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-2
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-3
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-4
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-5
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-6
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-7
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-8
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-9
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-10
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-11
klienty-tekhnotorg-posetili-zavod-dieci-v-italii-81-12