ru

Фахівці компанії "Техноторг" пройшли навчання з навантажувачів Dieci

15 і 16 березня фахівці компанії «Техноторг» пройшли навчання по новій продукції, яку тепер представляє компанія - телескопічним навантажувачам Dieci.

Провести навчання українських менеджерів приїхав особисто глава представництва компанії Dieci на Близькому сході та в країнах СНД Риза Чабанассан.

.

15 березня в Миколаєві зібралися менеджери Лівобережної частини України, а 16, у Житомирі, – Правобережної. Загалом за два дні інтенсивної програми навчання пройшли 60 спеціалістів компанії «Техноторг».

.

Навчання традиційно складалося з теоретичної та практичної частини. Теорія включала в себе інформацію про компанію Dieci, модельний ряд телескопічних навантажувачів, доступних для українського ринку, конструктивні та експлуатаційні характеристики техніки.

Під час практичної частини менеджери змогли побачити моделі навантажувачів AgriStar 37.7 та AgriPlus 40.7, що вже перебувають в Україні на майданчиках "Техноторгу", та випробувати їх безпосередньо в роботі.

.

По завершенню навчання Риза Чабанассан вручив представникам «Техноторгу» сертифікат офіційного дилера Dieci в Україні.

На фото:Глава представництва компанії Dieci на Близькому сході та в країнах СНД Риза Чабанассан та менеджер відділу постачання с/г техніки групи компаній "Техноторг"Александр Вертейко.

.
spetsialisty-kompanii-tekhnotorg-proshli-obuchenie-po-pogruzchikam-dieci-50-1
spetsialisty-kompanii-tekhnotorg-proshli-obuchenie-po-pogruzchikam-dieci-50-2