ru

Компанія New Holland Agriculture оголошує про укладення угоди про придбання Kongskilde Agriculture

Компанія New Holland Agriculture доповнить свою широку товарну пропозицію новими модельними рядами техніки в результаті укладення компанією CNH Industrial угоди про придбання підрозділу Grass and Soil, який спеціалізується на виробництві сільськогосподарського обладнання компанії Kongskilde Industries, яка входить до складу Danish Group Dansk Landbrugs Grovvareselskab (DLG A.m.b.A.). Вищезазначений бізнес займається розробкою, виробництвом і збутом ґрунтообробного та посівного обладнання, а також техніки для заготівлі сіна та кормів під кількома торговими марками, включно з Kongskilde, Överum та JF. Kongskilde продовжить свою діяльність через власні торгові підрозділи та існуючу мережу своїх дилерів та імпортерів, забезпечуючи безперервне обслуговування своїх клієнтів.

.

Масштабне розширення асортименту техніки компанії New Holland Agriculture

Це придбання дозволить значно розширити та збагатити товарний асортимент компанії New Holland новими ключовими за своїм значенням товарними позиціями. Компанія New Holland має довгу історію лідерства в сегменті сінозаготівельної техніки, яка бере початок у далекому 1940 році, коли вона здійснила революційний прорив у розвитку технологій заготівлі сіна, представивши американським фермерам перший прес-підбирач з автоматичною системою підбирання скошеної маси та обв'язки тюків. Протягом довгих років, що минули з того часу, ми невпинно докладаємо всіх своїх зусиль для того, щоб наша продукція відповідала вимогам наших клієнтів, розробивши повну лінійку сінозаготівельної техніки, яка включає в себе косарки, сінорушарки, валкоутворювачі, прес-підбирачі та обладнання для штабелювання тюків. Нині New Holland - це провідний міжнародний бренд, який є лідером ринку сінозаготівельної та іншої сільськогосподарської техніки в Північній Америці. Угода, про яку йдеться, є важливим елементом стратегії New Holland, що полягає в забезпеченні клієнтів по всьому світу інноваційними комплексними рішеннями для задоволення їхніх потреб. Вона дасть змогу розширити вибір техніки за рахунок його доповнення ґрунтообробним і посівним обладнанням, а також поповнення лінійки техніки для заготівлі сіна та кормів. Компанія New Holland зміцнить свої міжнародні позиції в сільськогосподарській галузі, скориставшись професійними знаннями й досвідом організаційної структури Kongskilde Grass and Soil та її дилерської мережі для розвитку свого бренду та бізнесу. Придбання підрозділу, що займається виробництвом обладнання для обробітку ґрунту, сівби, заготівлі сіна та кормів для Kongskilde, дає змогу розширити асортимент сільськогосподарської техніки компанії New Holland Agriculture ще однією ключовою модельною лінійкою. Поки що мережа дилерів та імпортерів Kongskilde залишатиметься ключовою точкою комунікацій для їхніх клієнтів. Ця угода забезпечує можливості зростання та створює потужну платформу для розвитку бізнесу Kongskilde та її брендів із поступовою інтеграцією відповідної продукції в модельну лінійку техніки New Holland.", зазначив бренд-президент New Holland Agriculture, Карло Ламбро [Carlo Lambro].

Передача профільних активів придбаного бізнесу

В рамках цього придбання має відбутися передача активів, що пов'язані з діяльністю підрозділу, який займається виробництвом обладнання для обробітку ґрунту, посіву, заготівлі сіна та кормів у структурі Kongskilde Industries. Виробництво цього бізнесу включає в себе два заводи в Європі, розташовані в Польщі та Швеції, а також інші виробничі потужності в регіонах Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA), Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (APAC) і в регіонах Північноамериканської зони вільної торгівлі (NAFTA). Завершення транзакції залежить від різних умов, у тому числі від отримання регуляторних погоджень. "Ми пишаємося тим, що маємо нагоду прийняти до складу групи CNH Industrial добре відомі продукти та бренди Kongskilde, Överum та JF. Ми маємо намір скористатися їхньою величною спадщиною, щоб вивести їх на додаткові ринки через нашу всесвітню дистриб'юторську мережу," прокоментував Річард Тобін [Richard Tobin], генеральний виконавчий директор компанії CNH Industrial.

kompaniia-new-holland-agriculture-ogoloshuie-pro-ukladannia-ugodi-pro-pridbannia-kongskilde-agriculture-35-1
kompaniia-new-holland-agriculture-ogoloshuie-pro-ukladannia-ugodi-pro-pridbannia-kongskilde-agriculture-35-2
kompaniia-new-holland-agriculture-ogoloshuie-pro-ukladannia-ugodi-pro-pridbannia-kongskilde-agriculture-35-3