ru

Техноторг на Битві Титанів 2016

22-23 вересня 2016 року компанія Техноторг прийняла активну участь у «Битві Титанів 2016»

В результаті участі в заході ми,  по-перше, отримали значний і позитивний досвід у проведенні демонстрації техніки, незважаючи на несприятливі погодні умови,  по-друге, провели необхідні нам зустрічі і мали можливість і можливість показати техніку, на прохання клієнтів в різних умовах роботи.

Мали можливість продемонструвати новинки техніки, як на експозиції, так і в роботі. Безпосередньо в демонстрації брали участь самохідний обприскувач PARRUDA STRONGER MA3030 від KUHN поряд зі світовими виробниками, були представлені новинки Італійської компанії MoroAratri Srl: обертається плуг DRAGON 8 / A STEP 7 + 1 OnLand і глибокорозпушувач SPIDER 9П-400.
На експозиції "ТЕХНОТОРГ" можна було ознайомитися з новинками заводів "Лозівські машини", "Ельворті" (Червона Зірка), "Велес Агро" і "A3Tech", а також отримати відповіді на запитання від представників заводів і отримати вигідні пропозиції від "ТЕХНОТОРГ" щодо придбання техніки.
Слід зазначити, що незважаючи на складні погодні умови, відвідування заходу було значне, в добавок на заході була присутня в основному цільова аудиторія - аграрії, які зацікавлені в придбанні тієї чи іншої техніки, було багато цікавих запитань, багато побажань, налаштування техніки під замовлення клієнта, і ще багато цікавого.
Ми отримали позитивний досвід, і значну ефективність від участі в заході.

Ми отримали позитивний досвід, і значну ефективність від участі в заході.

Велика подяка організаторам та до зустрічі в наступному році!

.
tekhnotorg-na-bitve-titanov-2016-33-1
tekhnotorg-na-bitve-titanov-2016-33-2
tekhnotorg-na-bitve-titanov-2016-33-3
tekhnotorg-na-bitve-titanov-2016-33-4