ru

NEW HOLLAND ТА KUHN ПОКАЗАЛИ ВРАЖАЮЧІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ЛАНАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ

Старт весняно-польових робіт, мабуть, є найвідповідальнішим моментом року для кожного аграрія. На якість майбутнього врожаю впливають безліч чинників і одним із найважливіших, безумовно, є наявність високопродуктивної та економічної техніки для якісного обробітку ґрунту та сівби. Саме таку техніку група компаній "Техноторг" та "Європейська Аграрна Компанія" у березні цього року презентували аграріям Одеської та Миколаївської областей у межах загальноукраїнського демотуру New Holland & KUHN в рамках загальноукраїнського демотуру New Holland & KUHN.

Зважаючи на те, що попит на комбіновані дисколапові ґрунтообробні агрегати постійно зростає, компанія KUHN презентувала аграріям PERFORMER 4000 із робочою шириною 4 м. Застосовують цей агрегат на полях, де тривалий час проводили традиційний обробіток ґрунту (оранку). PERFORMER ефективно руйнує плужну підошву на глибині до 35 см. Агрегат має 14 робочих стійок, розміщених у 4 ряди, 30 відкривних дисків діаметром 510 мм та коток HD-Liner діаметром 700 мм.
Ще одна новинка від KUHN, представлена на демопоказі - дискатор OPTIMER 7503. Цю модель розробили для швидкого лущення стерні одразу після збирання врожаю з метою заробки насіння бур'янів і падалиці, що провокує їхнє проростання;їхнє проростання, кращого розкладання пожнивних решток і збереження вологи в ґрунті, а також передпосівного обробітку ґрунту за мінімальною технологією. Цей агрегат має ширину захвату 7,5 м, 60 робочих дисків діаметром 510 мм та кільцевий коток T-RING діаметром 600 мм.
 
Для максимально ефективної роботи із зазначеними агрегатами потрібен трактор, що задовольняє потреби в потужності та маневреності і водночас є доволі економічним і простим в обслуговуванні. Торік бренд New Holland представив на ринку України нову модель трактора вже добре відомої серії Т8 - Т8.410. Саме цей трактор обрали для демонстрації нових агрегатів і, судячи з результатів, цей вибір був найвдалішим, адже в новому Т8.410 втілено низку конструктивних змін, що відповідають багаторічним традиціям якості бренду New Holland.
Це простора кабіна з найкращою в цьому класі шумоізоляцією, оновлена досконала ергономіка. За потреби трактор має більший на 23% приріст потужності - 52 к.с. (у транспортному режимі, у режимі роботи з ВВП, за використання гідравлічної системи). Це дає змогу збільшити моторесурс двигуна і трансмісії та зменшити витрати палива.
 
Максимальний обертальний момент досягається в ширшому діапазоні - від 1300 до 1500 об./хв.
Збільшений, у порівнянні з попередньою моделлю, діапазон номінальної потужності - від 1400 до 2000 об./– дає змогу посилити зовнішні розгінні характеристики двигуна, що мають вищі показники за меншої частоти обертання. Система управління потужністю двигуна Boost активується автоматично за обертів двигуна 800 об./хв у момент початку зростання навантаження. Це впливає на збільшення динамічності двигуна та його економічність. Змінена конструкція та збільшена на 114 л ємність паливного бака забезпечують довгу безперервну роботу в полі та зменшують витрати часу на заправлення. Подвійні шини більшого діаметра збільшують тягове зчеплення з ґрунтом на 25%.
 
 Зазначені вище технічні рішення відчутно вплинули на результат роботи, який гості демо-показів мали змогу побачити на власні очі.
.
Так, в Одеській області трактор Т8.410 працював із причіпним дискатором OPTIMER 7503.
Глибина обробітку становила 12 см за робочої швидкості 10–11 км/год. Витрата палива при цьому становила 6–7,5 л/га. У Миколаївській області проводили обробіток причіпним дисколаповим глибокорозпушувачем PERFORMER 4000. Глибина обробітку лапами становила 32–35 см, дисками - 10–12 см за робочої швидкості 8 км/год. Витрата палива – 11,5 –12 л/га.
Тож результат говорить сам за себе. Т8.410 у поєднанні з OPTIMER та PERFORMER довели на практиці можливість поєднання високої якості обробітку ґрунту з максимальною продуктивністю та мінімальним споживанням палива!
new-holland-ta-kuhn-pokazali-vrazhaiuchi-rezultati-na-lanakh-pivdnia-ukrayini-25-1
new-holland-ta-kuhn-pokazali-vrazhaiuchi-rezultati-na-lanakh-pivdnia-ukrayini-25-2
new-holland-ta-kuhn-pokazali-vrazhaiuchi-rezultati-na-lanakh-pivdnia-ukrayini-25-3
new-holland-ta-kuhn-pokazali-vrazhaiuchi-rezultati-na-lanakh-pivdnia-ukrayini-25-4
new-holland-ta-kuhn-pokazali-vrazhaiuchi-rezultati-na-lanakh-pivdnia-ukrayini-25-5
new-holland-ta-kuhn-pokazali-vrazhaiuchi-rezultati-na-lanakh-pivdnia-ukrayini-25-6
new-holland-ta-kuhn-pokazali-vrazhaiuchi-rezultati-na-lanakh-pivdnia-ukrayini-25-7