ru

New Holland зробив прорив у 300-сильних тракторах

У рамках найбільшої виставки Agritechnika-2015 топ-менеджери New Holland провели масштабну прес-конференцію, де окреслили розвиток бізнесу на найближчий період. Головна теза – нове покоління сільгосптехніки буде інноваційним.

У своїй анотації загальної економічної ситуації у світі, бренд-менеджер New Holland Карло Ламбро згадав Україну. За оцінками аналітиків NH криза в Україні позначилася і на загальному ринку сільгосптехніки, попит цього року був не таким великим, як очікувалося. Тим не менш, New Holland змогла досягти успіху в багатьох сегментах. А в український ринок у штаб-квартирі New Holland вірять. Щоправда, в довгостроковій перспективі.

Головна прем'єра - це нове покоління інноваційного трактора New Holland Holland T7. Як повідомив AgroPravda.com бренд-директор NH, новинка завдяки потужним двигунам 290 і 315 к.с. фактично має можливості на рівні флагманських моделей, але при цьому зберігає всі переваги середніх тракторів.

Інакше кажучи, Маючи в господарстві T7.290 або T7.315 цілком можна обійтися вже без дорогих моделей конкурентів, які в Україні традиційно використовують на роботах із первинної та вторинної обробки ґрунту, пакування в тюки, косінні та транспортуванні. При цьому New Holland T7 матиме найкращі показники з паливної економічності в класі.

Крім потужностних показників, лінійка Т7 порадує і комфортом завдяки кабіні Horizon. Але про це ми розповімо трохи нижче. А «родзинкою» трактора Т7 стала  революційна технологія автоматизації управління  New Holland IntelliCruise.

Але й це ще не все. Як повідомили кореспонденту AgroPravda.com під час прем'єри нової серії T7, трактори оснащені безступінчатим (CVT) Auto Command від New Holland. Її особливість у тому, що є 4 режими прямої передачі 100% моменту. Ці режими спеціально були відпрацьовані для виконання таких робіт, як пакування, косіння, транспортування та швидкісні польові роботи. Також трактор Т7 отримав одну з найпрогресивніших систем відбору потужності.

На трактор New Holland T7 можна встановити і групу великих шин. При цьому, задник колеса можуть мати ширину до 900 мм і радіус 48 або 49 (діаметр 2050 і 2170 мм). Показово, що трактор оснащений і системою контролю тиску в шинах і оператор може з кабіни контролювати його значення.

У кабіні теж є чому дивуватися. Як вдалося з'ясувати кореспонденту AgroPravda.com, на трактори New Holland тепер можна встановити сидіння з вентиляцією Auto Comfort, як у найлюксовіших автомобілях. Само собою, є тут і пневмопідвіска Comfort Ride. Сама кабіна Horizon забезпечує рівень шуму під час роботи трактора 69 дБ(А). Щоб було зрозуміліше це значення, то приблизно стільки ж шуму в салоні Range Rover Sport на швидкості 80 км/год.

Додамо, що на тракторі New Holland T7 можна спокійно працювати вночі, завдяки 20 світлодіодним фарам, що йдуть уже в стандарті. Тим паче що T7 ще й можна укомплектувати системою автоматичного керування New Holland IntelliCruise ISOBUS Class 3.

Там більше що T7 ще й можна укомплектувати системою автоматичного керування New Holland IntelliCruise ISOBUS Class 3.

До прикладу, під час роботи з прес-підбирачем, причіпний пристрій сам може керувати швидкістю трактора, оптимізуючи її під процес пакування. Прес-підбирач регулює швидкість руху трактора так, щоб ішов безперервний потік скошеної маси і передає керуючий сигнал на двигун трактора. Зрозуміло, ідеально зістиковується з новим T7 саме рідний прес-підбирач New Holland BigBaler.

Ось такий інноваційний трактор з'явився в лінійці New Holland, який доступний у двох версіях T7.290 і T7.315. З нетерпінням чекаємо його в Україні.

.