ru

Демо-тур у Дніпропетровській області

14 квітня в районі села Мала Петряківка (колишнє Червонопартизанське) Дніпропетровської області пройшов черговий демпоказ техніки компанії "Техноторг".

Не дивлячись на дощову погоду нам було чим здивувати гостей. Показ умовно розділили на безпосередню демонстрацію техніки в полі та статичні експозиції. Відмінні результати в непростих польових умовах продемонстрували: обприскувач KUHN Lexis, ґрунтообробні агрегати Велес Агро та глибокорозпушувач Spider Moro Aratri.

Окремою частиною показу стала демонстрація можливостей сучасних систем точного землеробства - автоматичний розворот трактора.

.

Решту техніки - компактор SMS, техніку ELVORTI: просапну сівалку VESTA PROFI 8, зернову ASTRA 6, культиватор POLARIS і дві сівалки PREMIA (зернова) і MAXIMA TRX (просапна) виробництва KUHN представили фермерам у рамках статичної експозиції.

.

У показі взяли участь також майбутні працівники сільського господарства - студенти-трактористи профтех училища №79 Петриківського району, на території якого й було організовано сам захід.

.
demo-tur-v-dnepropetrovskoi-oblasti-58-1
demo-tur-v-dnepropetrovskoi-oblasti-58-2
demo-tur-v-dnepropetrovskoi-oblasti-58-3
demo-tur-v-dnepropetrovskoi-oblasti-58-4