ru

Група компаній "Техноторг" увійшла до п'ятірки найбільших імпортерів товарів для агробізнесу в Україні

Група компаній «Техноторг» посіла 5 місце в рейтингу найбільших українських імпортерів товарів для агробізнесу за версією видання Landlord. До рейтингу включено компанії, що імпортують насіння, засоби захисту рослин, добрива та сільгосптехніку. При цьому, якщо виділити категорію сільгосптехніки в окремий список, то «Техноторг» впевнено тримає в ньому лідируючу позицію.

Рейтинг було складено згідно з даними, зібраними від самих учасників списку (компанії заповнювали анкети з цифрами щодо обсягів імпорту), а також на основі інформаційно-аналітичних даних агентства «Статінформконсалтинг». Компанії в рейтингу Landlord проранжовані за загальним обсягом імпорту даних категорій за 2015/16 маркетинговий рік (липень 2015-го - червень 2016 року).

Група компаній «Техноторг» на сьогоднішній день має широку географію імпорту: сільгосптехніку для українських аграріїв завозять з Аргентини, Австрії, Білорусі, Бельгії, Угорщини, Великої Британії, Німеччини, Італії, Іспанії, Канади, Китаю, Туреччини, Росії, Франції, США, Польщі.

Минулий рік група компаній закінчила в статусі офіційного дилера понад 70 заводів-виробників сільськогосподарської, автомобільної, будівельної та комунальної техніки.

 

Детально ознайомиться з рейтингом можна на сайті Landlord.

Повідка: Landlord – щомісячний діловий журнал, який описує корисні, актуальні новини агробізнесу, представляє свіжу, цікаву інформацію про підприємців-початківців, середніх і великих підприємців, і про бізнес у цій сфері на території України. Відмітна особливість журналу - щомісячні профільні рейтинги агросфери.

.